Nybygge i Ekenäsregionen

Contrak är ett professionellt bolag i byggbranschen som länge har varit verksamma i Ekenäs. Vi har för hushåll och företag genomfört olika projekt för nybygge i Raseborgstrakten sedan 1992.

Vi erbjuder i form av såväl små som stora entreprenader alla tjänster i byggbranschen och om du vill så tar vi också hand om byggnadsplaneringen. Vår mångsidiga transportutrustning möjliggör dessutom bygge i skärgården och på så sätt kan vi även betjäna invånarna och sommarstugeägarna i Raseborgs skärgård.

Tjänster

Lämna en offertförfrågan!

Kontakt oss nu och berätta för oss hurdant projekt för nybyggande du planerar. Via oss får du även tjänster kring byggnadsplanering och kan hyra verksamhetslokaler för ditt företag. Bekanta dig med våra tjänster och lämna en offertförfrågan!

Contrak bygger i Ekenästrakten och i övriga Raseborgsregionen. Efter överenskommelse arbetar vi även längre bort.

Aktuella

RADHUS på Nabogatan 30 i Karis

Ett tre-lägenheters radhusbolag i centrala Karis på Nabogatan 30 bestående av 2 st 2:or samt 1 st 3:a. tag kontakt så får du ännu påverka hur din lägenhet ser ut ! Läs mer »

Uthyres JCB 531-30 kurottaja

Uthyres kurottaja med chaufför för 70 € / h (moms 0%). Maskinflytt faktureras skillt. Utrustning: Truckgaflar, sandskopa 2 m3, manskapskorg (1,2x3,0m) samt hydraulisk dragkrok. Lyfter till 7 m. Längre avtal offereras skillt. Läs mer »

MESTARVÄGEN 10 i Horsbäck

Utrymmen för uthyrning eller att köpa är i planeringsstadiet. Utrymmena kan indelas i storlek 50 - 500 m2 med egen lyftdörr av en storlek på 3,5 x 3,5 m. Även för privatpersioner !! Läs mer »